9 november 2012

AMNINGSPONCHON BY LEIA

Nu har vi tagit in amningsponchon by leia i webshoppen. Precis som våra egna kläder ger den möjlighet till bekväm och diskret amning. Finns i svart och grå och kostar 375 SEK. Ligger just nu under toppar i shoppen, måste ändra om lite där.

Trevlig helg!



Amningsponchon™

Amningsponchon™ ger dig som mamma friheten att kunna amma var och när du vill. Och din baby lugn och ro i stimmiga miljöer under matstunden. Du kan ha på dig Amningsponchon™ enbart när du ammar eller som ett vanligt plagg över dina andra kläder. 

Amningsponchon™ är framtagen i tunn, mjuk 100% bomull så att barnet får rätt temperatur under amningen. En storlek som passar alla. För bästa passningsformen är Amningsponchon™ designad med ett rakt bakstycke och det klassiska v:et framtill, och aningen formad över axlarna. Detta för att få en “smal” och snygg siluett. Den har även en större halsringning så att du lätt kan se och hålla en bra kontakt med din baby när den ammar.

 I vårt samarbete med Barncancerfonden skänker vi en del av vinsten av varje såld poncho, för att hjälpa cancersjuka barn och deras familjer.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar