1 januari 2013

NYÅRSMENY

Tänk att få avsluta året med en helt underbar nyårsmiddag tillsammans med härliga vänner.

Till förrätt åt vi jordärtskockssoppa med pilgrimsmusslor, en riktig höjdare.


Huvudrätt: lamm, potatisgratäng med kronärtskocka, tomatsalsa och en helt underbar sallad med chevré, valnötter, granatäpple, päron, lite grönt, honung och lite kryddor.



Till efterrätt blev det vanilj brulé med färska jordgubbar, blåbär och röda vinbär. 

Som många andra började vi året med att äta pizza. Vår blev himmagjord :-). En hawaii till barnen och en med enbart tomat och ost, som vi la bresaola och ruccola på, mums.

2 kommentarer:

  1. Ingen dålig meny det där:)!
    God fortsättning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den blev riktigt lyckad. Bra att dela upp rätterna, värdparet gjorde huvudrätten och vi för- och efterrätt.

      Hoppas din efterrätt blev lyckad :-).

      God fortsättning!

      Radera